Agenţie de publicitate full-service

Advertising

Fix media advertising – idei, concepte, strategii: publicitate adaptată nevoilor. Suntem o agenție de creație: nu vom putea livra niciodată serviciile noastre clientului într-o cutie.

În urma cu vreo 5 ani, un client ne-a cerut să îi facem un banner. Nu avea nici logo, nici siglă, nici site. Avea doar un nume de firmă și voia să facă un eveniment și să pună în dreptul sediului un banner care să-l semnaleze. Și se grăbea. L-am chemat a doua zi pe client să îi arătăm vreo 2-3 variante de banner. Năucit, omul se uita în jur și nu întelegea de ce îl tot trimitem spre monitorul calculatorului. El voia variantele de banner întinse pe jos, ca să le compare și să aleagă. A fost nevoie de timp și concentrare pentru a-l face pe client să înțeleagă diferența dintre creație și producție publicitară.

Ca să evităm repetarea experienței, ne concentrăm ca din start clientul să înţeleagă ce îi putem oferi și noi să înțelegem din start care îi sunt nevoile sale (și bugetul!). În plus, ne asigurăm că, pentru tot ce facem noi la nivel de idee, există un alt department al companiei – FIX MEDIA PRODUCTION – sau o agenție parteneră care să poată executa lucrarea pâna la capăt.

CE putem face concret?

  • Campanii integrate de publicitate
  • Strategie de marketing și dezvoltare brand/ produs
  • Strategie bazată pe mix de media
  • Dezvoltare concepte creative
  • Copywriting pentru texte advertoriale, scenarii de spoturi audio-video, filme de prezentare şi prezentări multimedia
  • Design graphic, corporate identity, brand identity, packaging design, webdesign