Agenţie de publicitate full-service

Ce facem?

Facem IMAGINE

Facem Imagine. Cele mai multe produse pe care le facem noi în ultima vreme ţin de publicitate, însă tot imagine înseamna producţia de televiziune sau serviciile de consultanţă, sedinţele foto sau filmările de evenimente publice sau private; imaginea este instrumentul pentru casting si transmisiuni live.

Imaginaţi-vă orice despre imagine şi hai să discutăm proiectul!

ISTORICUL COMPANIEI

Compania Fix Media Advertising a functionat iniţial ca o casă independentă de producţie pentru televiziune. Firma a produs emisiuni tv pentru televiziuni locale, regionale şi naţionale. În paralel, compania a dezvoltat şi un department de advertising – servicii de consultanţă în publicitate şi agenţie de publicitate.

Fondatorii firmei sunt foşti jurnalisti care, pe parcursul profesional, au activat atât în presa scrisă (cotidiane locale şi corespondenţă pentru cotidiane centrale şi agenţii de presă), cât şi în radio (departamentul de ştiri) şi televiziune (corespondenţi locali pentru televiziuni naţionale de ştiri).

PREZENTUL COMPANIEI

În prezent, compania produce orice soluţie pentru media – mai mult advertising decât tv, mai mult organizare de evenimente decat cosultanţă, mai multe filme de prezentare decât filme artistice.

VIITORUL COMPANIEI

Visăm. Visăm sa facem un film, un film mare şi frumos. Până atunci, facem în continuare publicitate full-service.