Agenţie de publicitate full-service

Resurse tehnice

Fix Media deține și folosește echipamente video performante și tehnologie de editare modernă, utilizată în producția de televiziune dar și în cinematografie.

• Studio: camere full HD (Sony EX3), lumini profesionale, prompter, sistem de sonorizare, microfoane tip lavaliere wirless, mixer Sony, sistem de comunicații atât cu echipa cât și cu  subiecții filmați.

• Exterior: camere full HD (Sony EX3), lumini profesionale (kit-uri Dedolight si Ianiro), microfoane ambientale, macara (6 metri), sistem travelling (deplasarea camerei pe şine circulare), stabilizator de cameră (stadycam - un sistem bazat pe braţe giroscopice, care permit stabilizarea imaginii chiar dacă operatorul aleargă), intercomunicare, mixer audio-video mobil și compact: conține și cameră de control, generator de caractere și encoder pentru flux audio-video în timp real.

*Editarea se face pe linie de montaj Macintosh, cu programe profesionale – suita Adobe - Premium Production, cu licență.

*Video procesarea - echipamente şi aparatura pentru procesări diverse: copiere, prelucrare resurse diverse în format de emisie, digitizare; multiplicări; transcodări dv / dvd / cd / vhs / svhs / beta;

*Echipa Fix Media Studio este omogenă și bine sudată, formată din profeșioniști cu experiență în televiziune, advertising, PR, comunicare.